HOME | JUDECATORI | PROCURORI | C.S.M | JURINDEX | INALTA CURTE DE CASATIE SI JUSTITIE | MINISTERUL JUSTITIEI | CURTEA CONSTITUTIONALA
avocati mediatori executori lichidatori notari publici portalul Instantelor contact
Contact


Nume
Telefon    Email
Mesaj
Verificare
Doriti sa primiti informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc.
oferite de S.C. CND LEGALIS S.R.L? NU DA


Telefon Fix:
+ 40 (21) 310 86 20
Fax:
+ 40 (20) 313 22 28
Adresa:
Bd. Poligrafiei nr. 1, Sector 1
Bucuresti, cod postal 013704
(in incinta hotelului Crowne Plaza)
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. CND LEGALIS S.R.L. (utilizator al site-ului www.magistrati.ro) in calitate de operator de date cu caracter personal inregistrat la Autoritatea de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub nr. 20896, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor il reprezinta furnizarea serviciilor de comunicatii electronice, oferirea serviciilor de consiliere legala si reprezentare in justitie, discutii gen forum, newsletter si oferirea de raspunsuri (telefonic sau prin e-mail) la mesajele transmise de vizitatorii site-ului www.magistrati.ro care au completat rubrica de la sectiunea contact.

Va aducem la cunostinta faptul ca nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele personale solicitate. Refuzul dvs. determina insa, prin raportare la sectiunea de pe site in care aceste date va sunt solicitate, imposibilitatea de a va contacta in vederea transmiterii raspunsului la problemele sesizate ori informarii cu privire la furnizarea serviciilor de comunicatii electronice, newsletter ori de a participa la discutiile gen forum.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: dumneavoastra (in calitate de persoana vizata) si imputernicitului operatorului.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la S.C. CND LEGALIS S.R.L. cu sediul in Bucuresti, str. Dionisie Lupu, nr. 64-66, mezanin, Sector 1, in atentia drei. Cristina Boarna. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei
Datele dumneavoastra nu vor fi transferate in strainatate.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.
________________________________________________________
Observatie:
*orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc.
*orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.
Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile impuse de SC CND LEGALIS SRL. Preluarea si reproducerea informatiilor si imaginilor publicate pe site-ul www.magistrati.ro se poate face doar cu respectarea Termenilor si Conditiilor.
© Copyright SC Avocatura.com SRL 2005-2021 ©   Copyright SC CND LEGALIS SRL 2011-2021